CAFETARIA SNACKBAR DE TEMPELIER

CAFETARIA SNACKBAR DE TEMPELIER voor lunch of gewoon tussendoor.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1383 beoordelingen
14 nov 2019 om 23:13 Alles was koud
10 nov 2019 om 21:20 Zeer snel bezorgd, smaakte heerlijk
9 nov 2019 om 9:01 Er zijn wat slechte review’s, maar mij hoor je niet klagen, erg vriendelijke bezorger Snel bezorgd en het eten was zeker goed.
6 nov 2019 om 22:49 Helemaal top!
4 nov 2019 om 20:52 De frikandel een de burger waren erg z,out.de patatjes lekker
3 nov 2019 om 21:06 Bijna 2 uur op ons eten moeten wachten
31 okt 2019 om 20:59 Eten komt pas na 2 uur!! En dan is de bestelling niet compleet en koud. Ik had ze een paar keer de kans gegeven maar dit was echt de laatste keer. Elke keer dezelfde melding. “Het is druk vandaag” Ik heb medelijden met de bezorger.
29 okt 2019 om 8:17 Duurde bijna een uur voordat ik mijn eten kreeg. Burger koud, frieten koud en uit de zak gevallen.
29 okt 2019 om 4:49 Eten kwam veel te laat.
26 okt 2019 om 21:22 Ik denk dat jullie de bestellingen iets zorgvuldiger mogen controleren. Ik miste 1 blikje cola en de milkshake was vanille IPV banaan. Snacks waren erg lekker.
23 okt 2019 om 10:11 Het begon al met een melding dat het eten er pas om 21:25 zou zijn. Vervolgens is het 21:45 en is er nog niks bezorgd. Dus ik heb opgebeld, onaardige man, eten zou dan pas de deur uit gaan. Het eten was er 22:30. Super slecht en het eten was koud.. bah!